Kertépítés, Parképítés

Kéretépítési munkálatok

A Lirion Kertészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990 óta foglalkozik kertépítéssel és parképítéssel, az eltelt több, mint 20 év alatt rengeteg kert- és parképítési feladatot valósított meg.

Cégünk tevékenysége kiterjed a kertépítési munkálatok teljes folyamatára, ebbe beletartoznak az irtások, gépi-kézi földmunkák, talajjavítás Lirion típ. földkeverékekkel, finum-durva tereprendezés, növénytelepítések, füvesítés, gyepszőnyegterítés, sziklakert építés, lépcsők, támfalak, burkolatok, utak, vízi létesítmények építésén túl, az automata öntözőrendeszerek telepítés is. Elvégzendő feladat részünkre az 5 m2-es házikert építése és az 50 ha-os ipari terület zöldfelületének parképítése is.

Növénytelepítés

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunk, és az ez idő alatt kivitelezett számos magánkert, társasházi kert és intézménykert garantálja kertépítészeti munkánk sikerességét, színvonalát. Ugrás a referenciákhoz

Az épített környezet, és a hozzá tartozó kertek, zöldfelületek, amelyben élünk, nagy mértékben befolyásolja lelki állapotunkat, hangulatunkat.

Kertünk hozzátartozik személyes életterünkhöz, ahol időnk meghatározó részét töltjük. Fontos, hogy hazaérve kertünk nyugalma várjon minket, ahol pihenhetünk, feltöltődhetünk energiával. Minden kert a természet egy kis darabja, melyet otthonunkban megfelelően megkomponált kertépítéssel saját igényeinkre formálhatunk. A mai rohanó világunkban az emberek egyre inkább igénylik a természettel való megkopott kapcsolat helyreállítását, a közvetlen lakókörnyezetünk és a táj közötti harmonikus átmenet kialakítását egy megfelelően létrehozott kertkapcsolattal. Cégünk ezt a kapcsolatot hivatott megteremteni Ön és a természet között, hogy otthonából kilépve a természet apró csodájával találkozhasson nap mint nap.

Kertépítés

A Kertépítés egy több részből álló összetett folyamat, mely alapvetően tervezésre, kivitelezésre és fenntartásra tagolható. Megtervezzük, és megvalósítjuk, amit Ön megálmodott.

A tervezés során felmérjük a személyes igényeket, mert számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb! Több tervváltozatot is készítünk, hogy kiválaszthassa az Ön számára legmegfelelőbbet, amely megvalósításra kerülhet. A kerttervvel együtt készítjük el a hozzá kapcsolódó költségvetést, melyet Önnel egyeztetünk, felhívjuk figyelmét az esetleges költségcsökkentő alternatívákra, illetve a lépcsőzetes kivitelezés lehetőségére, mellyel anyagi erőforrásait tudja ütemezni.

- A tervek készítése okl. kerttervező mérnökök által történik.
- A kivitelezés során megvalósítjuk az Ön által megálmodott kertet.
- Igény esetén kertfenntartást is vállalunk, hogy Önnek ne legyen semmi gondja kertjéval a későbbiekben sem.

© 1990-2019 Lirion Kft. 1113 Budapest, Tas vezér utca 28.
Tel.: +36-1-361-0198, , +36-70-633-6345, moc.liamg@tezsetrek.noiril :liam-E