Saját gyártású zöldtető termékek

Zöldtető földkeverék gyártása

Zöld-tető földkeverék

Extenzív és intenzív típusú tetőkertek földterítésére egyaránt készítünk speciálisan zöldtetőkön alkalmazott garantált minőségű földkeveréket. Extenzív, speciális könnyítőanyag tartalmú zöldtető keverékünket könnyűszerkezetes vagy kis teherbírású födémekre, maximum 10-20 cm vastagságban alkalmazzuk. Intenzív zöldtető keverékünk alkalmas akár 1 méter vastagságú földterítésre is.

Geotextil forgalmazása

Geotextil

Az általunk forgalmazott geotextíliák stabilizálásra, elválasztásra és szűrésre egyaránt alkalmasak. A 90 g/m2 terméksúlyú geotextilek a burkolatok állékonyságának növelésére, az altalaj megerősítésére szolgálnak. A tetőkerteken alkalmazott 125 g/m2 terméksúlyú geotextíliák megvédik a tetőn lévő hőszigetelő anyagokat a szennyeződésektől. A fentieken kívül számos egyéb súlyú gyökérálló és korhadásmentes az aktuális kertépítési feladatnak megfelelő termék közül válogathat.

Dörken lemez forgalmazása

Dörken lemez

Teraszok és zöldtetők esetében kiváló drénréteget képezhetünk Dörken lemezzel. A lemez megtartja a vizet a növényzet számára, miközben a felesleges víz távozik a perforációkon keresztül. 8, 9 illetve 20 mm vastagságú lemezeket forgalmazunk, melyek között geotextíliával kasírozott termékeket is kínálunk.

 

© 1990-2024 Lirion Kft. 1113 Budapest, Tas vezér utca 28.
Tel.: +36-1-361-0198, , +36-70-633-6345, moc.liamg@tezsetrek.noiril :liam-E