Kertészeti segédanyagokKiegészítő termékek, kertépítő anyagok gyártása és forgalmazása

Normál kertészeti földkeverék gyártása

Földkeverék

Munkáink kvalitását emeli saját földkeverék előállításunk, ahol kipróbált, garantált minőségű tőzeges-trágyás termőföld keveréket készítünk, versenyképes áron. A kivitelezés során így mindig kiváló közeget tudunk biztosítani a telepített növények számára.

Zöld-tető földkeverék gyártása

Zöld-tető földkeverék

Extenzív és intenzív típusú tetőkertek földterítésére egyaránt készítünk speciálisan zöldtetőkön alkalmazott garantált minőségű földkeveréket. Extenzív, speciális könnyítőanyag tartalmú zöldtető keverékünket könnyűszerkezetes vagy kis teherbírású födémekre, maximum 10-20 cm vastagságban alkalmazzuk. Intenzív zöldtető keverékünk alkalmas akár 1 méter vastagságú földterítésre is.

Geotextil forgalmazása

Geotextil

Az általunk forgalmazott geotextíliák stabilizálásra, elválasztásra és szűrésre egyaránt alkalmasak. A 90 g/m2 terméksúlyú geotextilek a burkolatok állékonyságának növelésére, az altalaj megerősítésére szolgálnak. A tetőkerteken alkalmazott 125 g/m2 terméksúlyú geotextíliák megvédik a tetőn lévő hőszigetelő anyagokat a szennyeződésektől. A fentieken kívül számos egyéb súlyú gyökérálló és korhadásmentes az aktuális kertépítési feladatnak megfelelő termék közül válogathat.

Dörken lemez forgalmazása

Dörken lemez

Teraszok és zöldtetők esetében kiváló drénréteget képezhetünk Dörken lemezzel. A lemez megtartja a vizet a növényzet számára, miközben a felesleges víz távozik a perforációkon keresztül. 8, 9 illetve 20 mm vastagságú lemezeket forgalmazunk, melyek között geotextíliával kasírozott termékeket is kínálunk.

Műanyag "Rosel" háló forgalmazása

Raschel háló

"Rosel" hálós technológiánk segítségével a nagyobb lejtésű rézsűk is könnyebben füvesíthetők. A háló csökkenti a vízerózió okozta károkat, árnyékoló hatásával megfékezi a gyomok elszaporodását, lassítja a kiszáradást és jótékony hatással van fűmag csírázására és a fű növekedésére. A fű megerősödését követően egyszerűen lehúzható a rajta átnőtt fűfelületről.

Georács forgalmazása

Georács

Kínálatunkban fonott, illetve extrudált georácsok is szerepelnek, melyek talajerősítésre, rézsűmegfogatásra, valamint támfalak megerősítésére is alkalmasak. Ajánljuk kedvezőtlen, laza talajadottságú területeken, ahol beépítésük jóval gazdaságosabb a földcserével szemben.

Sziklakert építéshez használható sziklák forgalmazása

Sziklák

Egyedi díszítő sziklákat, görgeteg köveket és dekoratív sziklakerti köveket is kínálunk több színben, melyek szabálytalan formájukkal természetes hatást kölcsönöznek.

© 1990-2024 Lirion Kft. 1113 Budapest, Tas vezér utca 28.
Tel.: +36-1-361-0198, , +36-70-633-6345, moc.liamg@tezsetrek.noiril :liam-E